Γεωργιάδης: Πότε ανοίγουν γυμναστήρια, catering και διαπεριφερειακές

Μοιραστειτε το

«Από τις 15 του μηνός λογικά το ωράριο στην εστίαση θα πάει 12 το βράδυ, και μετά μια – δύο εβδομάδες θα διευρυνθεί έτι περαιτέρω, ενώ τα click away – click inside τελειώνουν στις 14 του μηνός» είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Το ακριβές χρονοδιάγραμμα θα το ανακοινώσουμε μέσα σε αυτή την εβδομάδα με όρους και κανόνες» συμπλήρωσε ο υπουργός, ενώ τόνισε ότι στις δεξιώσεις για γάμους σε κτήματα, θα είναι σε ροτόντες των 6 όπως και στην εστίαση, αλλά την πυκνότητα θα την αποφασίσουν μέσα στην εβδομάδα οι γιατροί. Σε ό,τι αφορά τα γυμναστήρια είπε ότι ανοίγουν στις 17 του μηνα, πρώτα για τους εμβολιασθέντες, και αργότερα, στις αρχές Ιουνίου για τους υπόλοιπους. 

Για το ζήτημα της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, είπε ότι από τα μέσα Μαΐου, με το άνοιγμα του τουρισμού, αναμένεται να ξεκινά από τα μεσάνυχτα αντί για τις 11 μ.μ. ενώ με το άνοιγμα του τουρισμού, αίρεται και η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων

Για τις λαϊκές αγορές έχουμε τα 5 μέτρα απόσταση (μεταξύ πάγκων) και το 50 – 50 (δηλαδή την παρουσία των παραγωγών με πάγκους εκ περιτροπής μέσα στη βδομάδα για μισές ημέρες) το θέμα θα συζητηθεί μέσα στην επιτροπή σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης.   

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...