Γεραπετρίτης: «Τον κ. Φουρθιώτη δεν τον έχω δει ποτέ» – Κόντρα με τον Σκουρλέτη

Μοιραστειτε το

Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τις συνομιλίες του με τον Μένιο Φουρθιώτη έδωσε ο υπουργός Επικρατείας

Να μην γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση με όρους εχθροπάθειας και μισαλλοδοξίας αλλά στη βάση επιχειρημάτων και διαβουλευτικότητας ζήτησε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Σε αυτή την κυβέρνηση και σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή που να εξυπηρετήθηκε επιχειρηματικό συμφέρον. Αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε μιλώντας στη Βουλή.

«Τον κ. Φουρθιώτη δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν έχω βγει ποτέ σε οποιαδήποτε εκπομπή του. Δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κανένα έντυπό του. Του μιλάω στον πληθυντικό, όπως διαπίστωσε όλη η κοινωνία και όπως διαπιστώσατε και εσείς από τα από μηνύματα υποκλοπών, τα οποία εσείς διαχέετε, και μέσα στο χώρο της Βουλής, ως μεταπράτες προϊόντων εγκλήματος», είπε ο Γιώργος Γεραπετρίτης και πρόσθεσε πως έχει επικοινωνήσει τρεις ή τέσσερις φορές με τον Μένιο Φουρθιώτη, τηλεφωνικά, και «βεβαίως, πριν προκύψει το οποιοδήποτε θέμα παράνομης δράσης του» κατέληξε.

«Πυρά» από Σκουρλέτη

«Δεν διαψεύσατε την ύπαρξη των sms και των συνομιλιών στελεχών σας με τον κ. Φουρθιώτη, αντίθετα τα επιβεβαιώσατε και ως προς το περιεχόμενο και ως προς την ύπαρξή τους. Στο μόνο που αναφερθήκατε είναι ότι παρανόμως εκλάπησαν. Το πολιτικό ζήτημα δεν είναι από πού βρέθηκαν, αλλά ότι ένας υπουργός Εργασίας απολογείται σε έναν παρουσιαστή του επιπέδου και των χαρακτηριστικών του κ. Φουρθιώτη και του ζητάει συγγνώμη» δήλωσε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτός ο κύριος είχε 15 άτομα αστυνομική φρουρά όταν γνωρίζουμε ότι δεν μας περισσεύουν οι αστυνομικοί. Πόσους θα διορίσετε για να έχετε ακόμα και στους Φουρθιώτηδες 14 άτομα, όταν υπάρχει άγριο έγκλημα έξω; Αυτά είναι προκλητικά» πρόσθεσε.

«Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί ήδη ή να αποπεμφθείτε, το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός σας κρατάει σημαίνει ότι έχει και αυτός την πλήρη ευθύνη για τις σχέσεις διαπλοκής, συναλλαγής που χτίζει η κυβέρνησή σας με τους Φουρθιώτηδες. Λίστα Πέτσα, Φουρθιώτηδες, σχέσεις διαπλοκής δεν θα σας σώσουν» υπογράμμισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...