Γεννητούρια προσεχώς για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ – Πως αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, δήλωσε εκπρόσωπος των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι πρίγκιπας Κάρλος και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος του 36χρονου Χάρι και της 39χρονης Μέγκαν, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα