Γεννηματά: Να μην εφησυχάσουμε επειδή βρέθηκε το εμβόλιο

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Καμπανάκι χτύπησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί για τη νόσο Covid-19 στην Ευρώπη και τη χώρα μας. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αναγνώρισε πως το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο, όμως υπογράμμισε ότι αυτό «δεν σημαίνει ότι τελειώνει ο πόλεμος απέναντι στην πανδημία». 

Όπως ανέφερε η κ. Γεννηματά, «δεν χρειάζεται εφησυχασμός επειδή βρήκαμε το εμβόλιο», αλλά μία οργανωμένη στρατηγική, «ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να φτάσουμε επιτέλους στο τέλος του προβλήματος».

Στο σημείο αυτό, η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναφέρθηκε στα λάθη και τις παραλείψεις της κυβέρνησης, που είχαν «πολύ μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές, στην υγεία των πολιτών και προφανώς στην οικονομία». Σημείωσε επίσης ότι η ίδια πρόκειται να εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου, προκειμένου –όπως είπε– οι πολιτικοί αρχηγοί «να δώσουμε το παράδειγμα, να δείξουμε έμπρακτα στον ελληνικό λαό ότι μπορεί να εμπιστευτεί το εμβόλιο».

Αναφερόμενη στην πρόταση του ΚΙΝ.ΑΛΛ., μίλησε για σταδιακό άνοιγμα που να βασίζεται σε μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ, προκειμένου «να έχουμε τον πλήρη έλεγχο της κάθε περιοχής και να μην τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα όπως κάνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...