Βύρωνας: Έστειλε τη γιαγιά του στο νοσοκομείο και όταν πήρε εξιτήριο την έπνιξε | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σοκάρει η άγρια δολοφονία στον Βύρωνα μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τον ίδιο της τον εγγονό!

Ο νεαρός που ζούσε μαζί με την γιαγιά του, η οποία τον συντηρούσε με την μικρή σύνταξή που έπαιρνε, την γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο διαμέρισμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έπασε από ψυχολογικά προβλήματα και κακοποιούσε συστηματικά την γιαγιά αλλά και τον πατέρα του, ο οποίος τελικά έφυγε από το σπίτι και ζούσε σαν άστεγος επειδή δεν άντεχε άλλο αυτό το μαρτύριο.

Καθημερινό μαρτυρίο στα χέρια του εγγονού της

Οι ξυλοδαρμοί από τον νεαρό ήταν καθημερινό φαινόμενο στην οικογένεια και οι γείτονες συχνά άκουγαν τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα στο παρελθόν είχαν καλέσει και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο νεαρός και κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική απ όπου τελικά βγήκε μετά από μικρό χρονικό διάστημα.

Από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 11 Ιανουραίου, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βρεθεί τρεις φορές στο νοσοκομείο μετά από την κακοποίηση που δεχόταν από τον εγγονό της. Στην τελευταία επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο, ενώ όταν πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, ο εγγονός της την έδειρε ξανά μέχρι θανάτου. Ο ίδιος  μετά τις φριχτές του πράξεις, πήρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και δήλωσε ότι η γιαγιά του πέθανε ενώ κοιμόταν.

Η νεκροψία – νεκροτομή της ηλικιωμένης έδειξε ότι ο δράστης την είχε πνίξει. Ο  εγγονός της συνελήφθη.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα