“Βρωμίζουν” τα σχολικά βιβλία με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Μπορεί να αποκύρηταν κάποτε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών αλλά ως κυβέρνηση την εφαρμόζουν πλήρως. Μετά την λήθη στις υποσχέσεις για την ανατροπή της, περάσαμε στην περίοδο της πλήρους εναρμόνισης, φτάνοντας στο σημείο να αντιδρούμε  ακόμη και στο γαλλικό βέτο για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις του ψευδοκράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Λογική εξέλιξη να βρωμίσουμε τα σχολικά βιβλία με την σκοπιανή προπαγάνδα και να μεγαλώσουμε τις νέες γενιές Ελλήνων με αλλοιωμένη την ιστορική αλήθεια. Έτσι με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη γίνονται «Διορθώσεις σχετικά με την αναγραφή του όρου «Π.Γ.Δ.Μ» στα διδακτικά βιβλία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», στα σχολικά βιβλία.

Οι διορθώσεις αφορούν στην αντικατάσταση του ΠΓΔΜ με το «Βόρεια Μακεδονία» σύμφωνα με όσα αναφέρει έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα «Σχέσεις Ελλάδας – Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας-Εφαρμογή Συμφωνίας των Πρεσπών ως προς το όνομα και τις ορολογίες της γειτονικής χώρας».

Η απάντηση που δίνουν είναι εύκολη και βολική. Υποχρεώσεις εξ της συμφωνίας. Μόνο που όποιος δεν θέλει, βρίσκει τρόπο να αντιδράσει…. όποιος θέλει , δίνει μάχες για τα δίκαια των σφετεριστών.

Δείτε την σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα