Βρετανία: 19 θάνατοι και 12.594 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

Μοιραστειτε το

Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, ενώ 12.594 είναι οι νέες μολύνσεις, αριθμός αισθητά μειωμένος από τα 22.961 ημερήσια κρούσματα που καταγράφηκαν την Κυριακή, όταν οι αρχές ανέφεραν ότι η μεγάλη άνοδος των ημερήσιων κρουσμάτων οφειλόταν εν μέρει σε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ δήλωσε ότι ένα τεχνικό πρόβλημα που δεν άφησε ορισμένα θετικά αποτελέσματα τεστ κορωνοϊού να ενταχθούν στο σύστημα ιχνηλάτησης επαφών συνεχίζει να υφίσταται, χωρίς όμως αυτό να εμποδίζει την εικόνα που έχει η κυβέρνηση για την υγειονομική κρίση.

«Αυτό είναι ένα περιστατικό σε εξέλιξη», δήλωσε ο Χάνκοκ για το θέμα που εντοπίστηκε την Παρασκευή το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα 15.841 θετικά αποτελέσματα να μην συμπεριληφθούν στην καθημερινή αναφορά κρουσμάτων και να μην ενταχθούν στο σύστημα ιχνηλάτησης επαφών.

«Ο επικεφαλής ιατρικός αξιωματούχος ανέλυσε ότι η αξιολόγησή μας για την ασθένεια και για τον αντίκτυπό της δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά ως αποτέλεσμα αυτών των δεδομένων», πρόσθεσε ο Βρετανός υπουργός.

Πηγή: ΑΜΠΕ-Reuters

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...