Βουλή – Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Έχετε τελειώσει πολιτικά – Συμπεριφέρεστε σαν πρίγκιπας

Μοιραστειτε το

«Κύριε Μητσοτάκη έχετε τελειώσει πολιτικά και ζείτε σε παράλληλο σύμπαν», ανέφερε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτή την ώρα από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Τρεις μέρες συζήτησης απέδειξαν πόσο δικαιολογημένα είναι τα κύματα οργής και αγανάκτησης που διατρέχουν την ελληνική κοινωνία. Αποτύχατε με τεράστιο κόστος κοινωνικό, οικονομικό, ανθρώπινο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

«Ώρα να σας ενημερώσει κάποιος που θέλει το καλό σας για το τι πραγματικά συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Κύριε Μητσοτάκη έχετε τελειώσει πολιτικά, το χειρότερο όμως είναι ότι ζείτε στο δικό σας παράλληλο σύμπαν όπου όλα πηγαίνουν καλά, γιατί εμφανίζονται καλά από την κυρίαρχη ενημέρωση», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Αποτύχατε με τεράστιο κόστος για το ελληνικό λαό αλλά συμπεριφέρεστε σαν να έχετε πιστέψει στην προπαγάνδα που εσείς κατασκευάσατε. Οι πολίτες έχουν πάθει ανοσία στην προπαγάνδα και εσείς εθισμό στην προπαγάνδα και στο ψέμα. Είστε θύμα των αυλοκολάκων της της συμφοράς», επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Απευθυνόμενος προσωπικά στο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Κύριε Μητσοτάκη έχετε τελειώσει πολιτικά και ζείτε σε παράλληλο σύμπαν. Συνεχίζεται το ίδιο βιολί της άθλιας επικοινωνίας και συμπεριφέρεστε σαν πρίγκιπας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...