Βορίδης: Οι δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και άνοδο του ΚΙΝΑΛ

Μοιραστειτε το

Ο Μάκης Βορίδης σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ μίλησε και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μίλησε για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου, στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «το σημαντικό είναι να υπάρχει το σωστό θεσμικό πλαίσιο. Ειδεχθείς πράξεις άνθρωποι έκαναν και φοβάμαι θα συνεχίσουν να κάνουν. Είναι σημαντικό όμως να ξέρουν όσοι κάνουν τέτοιες πράξεις ότι θα τιμωρηθούν και αυτό προφανώς σε έναν βαθμό θα συγκρατήσει και άλλους από το να κάνουν κάτι ανάλογο».

Αναφερόμενος στα σχόλια – κυρίως στα social media – για τους καταγγελλόμενους, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως «θα δει κάποιος ότι αρκετοί ισχυροί άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στην φυλακή το τελευταίο διάστημα και το πιστεύω ότι το κάνει αυτό η Ελληνική Δικαιοσύνη: ότι εγγυάται στους καταγγέλλοντες ότι θα τιμωρηθούν οι δράστες, όπως εγγυάται και μια δίκαιη δίκη σε όλους όσοι έχουν συλληφθεί».

Σχετικά με την κακοκαιρία τώρα, ο Μάκης Βορίδης σημείωσε πως «ξέρω ότι έχουν γίνει όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες, για να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπιση της ”Ελπίδας”».

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις και την συζήτηση περί τυχόν προσφυγής σε πρόωρες εκλογές, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως «το υπουργείο Εσωτερικών είναι πάντοτε έτοιμο για εκλογές. Εγώ βλέπω τις περισσότερες δημοσκοπήσεις να δίνουν μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και μια άνοδο του ΚΙΝΑΛ. Αυτό απεικονίζει το πρόβλημα που έχει η αξιωματική αντιπολίτευση που είναι δομικό, βαθύ και στρατηγικό. Η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από την Αριστερά, δεν περιμένει τίποτα από την Αριστερά και στην πραγματικότητα περιμένει την επίλυση των προβλημάτων από την Κυβέρνηση της Δεξιάς. Αυτό είναι ένα βαθύ πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Ερωτηθείς το ζήτημα της ακρίβειας, ο Μάκης Βορίδης απάντησε ότι «Για την ακρίβεια, υπάρχουν μέτρα στήριξης και είναι βασικό ο κόσμος να ξέρει αν η ακρίβεια είναι ξενόφερτη ή όχι. Υπάρχει μια σειρά από μέτρα που εφαρμόζονται και ο κόσμος τα βλέπει».

Τέλος, αναφερθείς στις προσλήψεις του 2022, ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως «οι προσλήψεις που θα γίνουν στο Δημόσιο είναι εκείνες που έχουν προγραμματιστεί. Υπάρχει μια προκήρυξη για τις προσλήψεις που έχουν προγραμματιστεί για τους ΟΤΑ, στην βάση του κανόνα 1 αποχώρηση προς 1 πρόσληψη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια – Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Φάρμα: Οι παίκτες πείνασαν και ήθελαν να σφάξουν τον κόκορα – «STOP» από Τανιμανίδη

Αποκαλυπτική Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιόνια σε Υμηττό και Πάρνηθα – Ποιοι δρόμοι ειναι κλειστοί

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...