Βιασμός 24χρονης – Ρεπορτάζ Newsbomb: Οι τοξικολογικές φέρνουν εξελίξεις, πολλοί οι εμπλεκόμενοι

Μοιραστειτε το

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσε η πολύκροτη πλέον υπόθεση του «ομαδικού βιασμού» της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Τι αναφέρουν για το περιστατικό που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη τη χώρα, στο Newsbomb.gr, o γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης και ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 24χρονης για ομαδικό βιασμό της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Ένα πάρτι που άρχισε σε γνωστό καφέ μπαρ της πόλης και συνεχίστηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο. Η καταγγελία έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης του καταγγελλόμενου βιασμού της νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη ζητά με παρέμβαση του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση και τον βιασμό της, θα ρίξουν φως στην υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε λάβει υπνωτικά χάπια και αν είχε γίνει υπερβολική χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, κάτι που θα αναβαθμίσει το κατηγορητήριο και θα επεκτείνει τις έρευνες.

O γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, για την υπόθεση του «ομαδικού βιασμού» της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε πως, «η υπόθεση διερευνάται καθημερινά από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας, υπάρχουν σημαντικά στοιχεία. Οι συνάδελφοί μου ερευνούν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ εξετάζουν και τα κινητά τηλέφωνα. Κάθε νέο στοιχείο είναι και μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση, η οποία θέλει χρόνο και ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εμπλέκονται πολλά άτομα. Ωστόσο, στην ερεύνα θα συμβάλουν ιδιαίτερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων».

Για το περιστατικό που ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη τη χώρα, μίλησε στο Newsbomb.gr και ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης. «Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει συγκλονίσει μόνο την Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Την κοπέλα την γνωρίζω προσωπικά, δεν έχω μιλήσει μαζί της, θα το κάνω τις επόμενες ημέρες. Η μητέρα της εργαζόταν στο δήμο. Δυστυχώς έχασε τη μητέρα της πριν κάποιους μήνες από παθολογικά αίτια και τον πατέρα της πριν δύο χρόνια σε τροχαίο», δήλωσε ο κ. Ταχματζίδης.

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, εκεί όπου έγινε η καταγγελία από την 24χρονη κοπέλα για τον ομαδικό βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκε πριν λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Εμπιστεύομαι στην αστυνομία, κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Οι νόμοι είναι νόμοι, πρέπει να τηρούνται για όλους, οποίοι κι αν είναι αυτοί. Τα πορίσματα θα αποδοθούν στη Δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τι είπε η 24χρονη στις τρεις καταθέσεις της

Η 24χρονη έχει δώσει τρείς καταθέσεις. Οι δύο πρώτες δόθηκαν είναι την Πρωτοχρονιά στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, και η τρίτη στις ανακριτικές αρχές στην περασμένη Παρασκευή.

Στις δυο πρώτες καταθέσεις, η καταγγέλλουσα κατέθεσε ότι ο υπάλληλος γνωστού καφέ, που πλέον έχει απομακρυνθεί, ήταν αυτός που την κάλεσε στο πάρτι, ενώ εκείνη βρισκόταν σε άλλο φιλικό σπίτι. «Στις 04.00 το πρωί φεύγοντας από το ξενοδοχείο διαπίστωσα δεν μπορούσε να οδηγήσει λόγω μέθης, δεν μπορούσα ούτε καν το αυτοκίνητο μου να εντοπίσω. Έτσι αποφάσισα να κλείσω ένα δωμάτιο και να κοιμηθώ στο ξενοδοχείο. Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο μου συνάντησα στον διάδρομο τρεις άνδρες που ήταν στο πάρτι».

Και πρόσθεσε ότι εκείνοι την κάλεσαν στο δικό τους δωμάτιο και από εκεί και έπειτα δεν θυμάται τίποτα, παρά μόνο ότι είχε ξυπνήσει στις 11:00 το πρωί, όπου υπήρχαν πεταμένα ανδρικά ρούχα γύρω της, ένα χάπι ανδρικής διέγερσης στο τραπέζι, ενώ η ίδια είχε σηκωμένο φόρεμα και δεν φορούσε εσώρουχο.

Όταν εκείνη ξύπνησε επικοινώνησε με το άτομο που την είχε καλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε να πάει από το σπίτι του, κάτι που δεν έκανε. Ενώ φαίνεται να δέχθηκε μια κλήση και από τον 27χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την ίδια από φωτογραφία που της επιδείχθηκε αλλά και μετά την σύλληψή του. Ο 27χρονος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα, αλλά ισχυρίστηκε πως ότι έγινε με τη συναίνεσή της.

Η 24χρονη στον Ανακριτή φέρεται να έχει αναγνωρίσει δύο ακόμη άτομα, που βρίσκονταν στον χώρο χωρίς να γνωρίζει αν συμμετείχαν και αυτοί στην σεξουαλική κακοποίησή της.

Οι εισαγγελικές Αρχές πρόκειται να καλέσουν για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ακόμα και τον επιχειρηματία που μπορεί να μην ήταν παρών εκείνο το βράδυ ωστόσο φέρεται να διατηρεί σουίτα ετήσιας μίσθωσης στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τη μια από τις δυο που διατέθηκαν για τις ανάγκες του πάρτι.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση μπορεί να μην έδειξε ευρήματα κακοποίησης στο σώμα της 24χρονης γυναίκας, όμως τα αποτελέσματα της ιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Με 8.278 θετικά τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ξεκίνησε η εβδομάδα

Καιρός – Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του «περίεργου» ήχου στα Μετέωρα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...