Αχαϊα: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε πιθάρι! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας, όταν την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, στην Τοπική Κοινότητα Μαυρικίου Αιγίου, στη Βόδοβα, στην Αχαϊα, βρήκε ένα πιθάρι γεμάτο με ανθρώπινα οστά.

Ο διερχόμενος  παρατήρησε πως σε σημείο, όπου είχαν εκτελεστεί εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου, εξείχαν οστά. Υπό τον φόβο πως ενδεχομένως να βρίσκεται στον τόπο εγκληματικής ενέργειας, ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλόδημος» από την έρευνα διαπιστώθηκε, πως τα οστά ήταν τοποθετημένα σε πιθάρι! Ηταν σπασμένο και από άνοιγμά του, ήταν ορατό τμήμα ανθρώπινου σκελετού. Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση επικοινώνησαν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας. Στην περιοχή έσπευσαν αρχαιολόγοι, οι οποίοι πιστοποίησαν, πως πρόκειται για αρχαιολογικό εύρημα και συγκεκριμένα για ταφικό πιθάρι του 8ου αιώνα π.Χ.. Σύμφωνα με την Αρχαιολογική Υπηρεσία, τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όσο και ευρύτερα αυτής, έχουν εντοπιστεί ανάλογα ευρήματα. Εκτιμάται πως η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών, ήταν η αιτία που έφερε στο φως το αρχαιολογικό εύρημα. Η βροχή φαίνεται πως «ξέπλυνε» το πιθάρι, αναδεικνύοντας την ύπαρξή του.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα