Αυτόφωρο για παρέα στη Θεσσαλονίκη που μαζεύτηκε σε σπίτι  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μια παρέα εφτά νεαρών ηλικίας 18 έως 26 ετών παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και συναντήθηκαν σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η «καρφωτή» έγινε από γείτονα ο οποίος αντιλήφθηκε τη μάζωξη των νεαρών και κάλεσε στις αρχές για να τους καταγγείλει.

Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα στην περιοχή του Ωραιόκαστρου ,στις 6.30 το απόγευμα και εντόπισαν ότι οι νεαροί έφεραν πάνω τους και μικροποσότητες κάνναβης!

Το πρωί της Παρασκευής, οι νεαροί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ενώ οι έξι από αυτούς να αφέθηκαν ελεύθεροι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ο 25χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού κατηγορείται για παράβαση των περιοριστικών μέτρων σχετικά με την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι νεαροί συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, αλλά ταυτόχρονα τους βεβαιώθηκαν πρόστιμα για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Οι 6 νεαροί θα πληρώσουν 300 ευρώ έκαστος, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, 3.000 ευρώ.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα