Αυτόπτης μάρτυρας σύγκρουσης ΙΧ με αρκουδάκι ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έζησε μια άσχημη περιπέτεια το βράδυ του Σαββάτου ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, όταν αντίκρισε στον δρόμο του μια αρκούδα, που δεν γλίτωσε από τη σύγκρουσή της με Ι.Χ.

Στην Εγνατία, στο ύψος των Γρεβενών, η άτυχη αρκούδα συγκρούστηκε στο σκοτάδι με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, που ευτυχώς, εκτός από τον τρόμο που έζησαν, δεν έπαθαν το παραμικρό. Ο Περιφερειάρχης, που ακολουθούσε, είδε τη σκηνή και σοκαρισμένος, αποφάσισε το πρώτο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθεί την εβδομάδα είναι να συγκαλέσει σύσκεψη για να ληφθούν επιπλέον μέτρα για τα αρκουδάκια που χάνουν τον δρόμο τους.

«Η επέμβαση της Τροχαίας Γρεβενών ήταν άμεση! Σε λίγα λεπτά αφού ενημέρωσα το 100, κατέγραψε το ατύχημα και διαφύλαξε την ασφαλή διέλευση των οδηγών, των αυτοκινήτων και πολλών φορτηγών, αφού ο κίνδυνος νέου ατυχήματος ήταν μεγάλος. Γρήγορη ήταν και η ανταπόκριση των συνεργείων της Εγνατίας, όπως επίσης και της Δασικής Υπηρεσίας και του Αρκτούρου», είπε ο Γιώργος Κασαπίδης.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα