Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Μοιραστειτε το

Ένα δικό του ματς έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα από την Ομόνοια με 2-1 στην Κύπρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Europa League. 

Μάλιστα, εξαιτίας αυτής της ήττας ο «δικέφαλος» αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης και έτσι η 6η και τελευταία αγωνιστική θα είναι ουσιαστικά τυπικής διαδικασίας για τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την εδαφική υπεροχή και ήταν ανώτερη από τον αντίπαλό της όμως αποδείχθηκε φλύαρη και αναποτελεσματική. 

Ο «δικέφαλος» μπήκε νωθρά στο ματς και πριν το καταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Κακουλή μόλις στο 9ο λεπτό. Ωστόσο, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, βγήκε μαζικά στην επίθεση, κλείνοντας τους Κύπριους στην άμυνά τους, και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (στο 39′ με τον Τζόλη).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στην επανάληψη με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, όμως οι Κύπριοι κατάφεραν και ανέκοπταν τις επιθετικές εξορμήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ομόνοια κατάφερε λίγο πριν το τέλος να πετάξει στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ, ψαλιδίζοντάς του τις όποιες ελπίδες πρόκρισης, καθώς σημείωσε το δεύτερο και νικητήριο γκολ στο 83ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τζόρντι Γκόμες. Στην εσχάτη των ποινών είχε υποπέσει ο Ελ Καντουρί που ανέτρεψε τον Λοΐζου εντός μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Oμόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (59′ Τζόρντι Γκόμεζ), Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59′ Λέκσιακς), Λοΐζου (85′ Ασάντε), Τζιωνής, Βίτορ Γκόμες, Κακουλλής (20′ Σέχου), Σενέ (59′ Ντουρίς).  

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Σβαμπ (46′ Μουργκ), Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...