Αυτοκίνητο ανετράπει στην καρμανιόλα Πατρών Πύργου- Είχαν άγιο μητέρα και παιδί – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Η καρμανιόλα Πατρών Πύργου συνεχίζει να είναι παγίδα θανάτου και θυσιαστήριο αθώων πολιτών, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων που διαχρονικά αμέλησαν εξυπηρετώντας συμφέροντα τρίτων. Ηθικοί αυτουργοί ενός διαχρονικού εγκλήματος, οι πολιτικοί που ευθύνονται για την μη κατασκευή του νέου σύγχρονου οδικού άξονα, παρόλες τις κοινητοποιήσεις και τις εκκλήσεις Ηλείων και Αχαιών.

Ευτυχώς αυτή τη φορά μια μητέρα και παιδί της, είχαν άγιο και βγήκαν σώοι μέσα από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου, στην εθνική Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τοπικό μέσο ενημέρωσης, η γυναίκα που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή, κοντά στο 14ο χιλιόμετρο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατόπιν σύρθηκε στην άσφαλτο και ανετράπη.

Στο όχημα εκτός από την οδηγό, επέβαινε και το μικρό παιδί της. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί, εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, βοήθεια παρείχε ένας αστυνομικός που βρισκόταν τυχαία εκεί. Ο ίδιος κάλεσε και το ΕΚΑΒ, οι δυνάμεις του οποίου έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους δύο επιβάτες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα