«Αυτογκόλ» Φωτίου για τις υποκλοπές

Μοιραστειτε το

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου συνέδεσε την υπόθεση των υποκλοπών και τη δημοσιοποίησή της, με δυσαρεστημένους από τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης επιχειρηματίες και η κυβέρνηση δεν έχασε την ευκαιρία να την… ευχαριστήσει.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, υποστήριξε στη Βουλή ότι πίσω από τις «αποκαλύψεις» για την υπόθεση των υποκλοπών βρίσκονται «δυσαρεστημένοι επιχειρηματίες» εξαιτίας της διαχείρισης των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Γι’ αυτό το ταμείο γίνονται όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δις ευρώ των ταμείου Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ» τόνισε η Θεανώ Φωτίου, παρόντος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, που έσπευσε να αναρτήσει το σχετικό βίντεο.

«Μόνο ευχαριστίες μπορώ να σας δώσω. Ακούσατε τι είπε προηγουμένως. Ότι επιχειρηματίες δεν είναι ευχαριστημένοι από το πως μοιράσαμε τα λεφτά από το ΕΣΠΑ και γι αυτό βγάζουν το λεγόμενο σκάνδαλο των υποκλοπών. Μόλις επιβεβαιώσατε όλη τη χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόλις ακυρώσατε όλη την προπαγάνδα ότι κάναμε ένα Ταμείο Ανάκαμψης για τους μεγάλους επιχειρηματίες» απάντησε λίγη ώρα αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Θεανώ Φωτίου.

Οικονόμου: Η Φωτίου αποκάλυψε σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης

Για «σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τη δήλωση της Θεανώς Φωτίου.
«Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι «αποκαλύψεις» για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...