Αυτή είναι η φράση που εξαγρίωσε τη Ζήνα Κουτσελίνη και έφυγε από την εκπομπή του Αρναούτογλου (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η καταξιωμένη παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη, έφυγε κακήν κακώς από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», διότι θίχτηκε από μία ερώτηση που της έγινε στο δωμάτιο με τις «Σφήκες» και συγκεκριμένα από την influencer Super Κική.

Μάλιστα η αρχισυντάκτρια της εκπομπής και σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, παρενέβη άμεσα για να κατευνάσει τα πνεύματα καθώς επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε συγνώμη από τη Ζήνα Κουτσελίνη για ότι συνέβη, όμως δεν στάθηκαν αρκετά για να παραμείνει στο πλατό και να συνεχίσει τη συνέντευξη.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» δημοσίευσε τις ερωτήσεις που έκαναν οι «Σφήκες» και που έφεραν σε δύσκολη θέση τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Πες με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς;», «Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου;», «Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής;» «σήκω να κάνεις ένα στα γρήγορα, αφού είσαι χορευταρού» ήταν ορισμένες από τις ατάκες που της είπαν. H Φράση όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα