Αυστραλία: Μπάρκαρε «απλός» ναυτικός και επέστρεψε σπίτι… εκατομμυριούχος! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έφυγε ταξίδι για δουλειά, αλλά, αν είχε δει εγκαίρως το λόττο που είχε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, δεν θα χρειαζόταν να πάει να δουλέψει μέσα στις γιορτές. 

Ο 34χρονος Ματ Νόρτον από την Αυστραλία έφυγε πέρυσι τα Χριστούγεννα για να πάει στο πετρελαιοφόρο πλοίο, στο οποίο εργάζεται ως τεχνικός, χωρίς να τσεκάρει το λόττο που είχε αγοράσει κάποιες μέρες νωρίτερα και το οποίο είχε κληρώσει. «Δεν το σκέφτηκα. Πήγα στη δουλειά, ως συνήθως. Είδα, ωστόσο, ότι ένα άτομο από τη γειτονιά μου είχε κερδίσει και αστειευόμουν, αλλά δεν πίστεψα ποτέ ότι ήμουν εγώ», αποκαλύπτει στην «Daily Mail Australia».

Και όταν επέστρεψε, όμως, δεν το τσέκαρε. Τελικά το έλεγξε όταν πήγε για άλλες δουλειές. «Είδα ότι ήμουν νικητής, αλλά δεν έδειχνε το ποσό, οπότε ρώτησα τον τύπο στο κατάστημα αν είχε ακυρωθεί και μου είπε: “Όχι, φίλε, είσαι νικητής 1.000.000 δολαρίων”»!

Ο Νόρτον δεν μπορούσε να το πιστέψει μέχρι που είδε τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Επειδή δεν θέλει να τα σκορπίσει, τα επένδυσε με τη βοήθεια συμβούλων και εξακολουθεί να δουλεύει στα πλοία!

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα