Αυγά: Σε ποια ποσότητα και πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη

Μοιραστειτε το

Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση αυγών αυξάνεται σταθερά. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 1991 έως το 2009 ο αριθμός των ανθρώπων που κατανάλωναν αυγά στην Κίνα σχεδόν διπλασιάστηκε.

Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας (UniSA) σε συνεργασία με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Κίνας και το Πανεπιστήμιο του Κατάρ, δείχνει ότι η υπερβολική κατανάλωση αυγών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...