«Ασυγχώρητη καθυστέρηση και κυβερνητικά λάθη και στη Δυτική Αττική»

Μοιραστειτε το

Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, μετά τη μετατροπή της βιομηχανική καρδιά της Αττικής σε υγειονομική βόμβα με αποτέλεσμα να μπει σε σκληρό lockdown.

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής καταλόγισε «ασυγχώρητη καθυστέρηση» στην κυβέρνηση για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού στη Δυτική Αττική μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε πως πρόκειται για «μια πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή και παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση άφηνε πλήρως ανεξέλεγκτη την κατάσταση. Με πολλούς εργοδότες να παραβιάζουν τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, ακόμη και να παρανομούν απασχολώντας εργαζομένους σε αναστολή εργασίας. Φυσικά χωρίς καμία μέριμνα για τεστ σε μαζικούς εργασιακούς χώρους».

Και επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας πως «αντί να εφαρμόσει επιτέλους ένα σχέδιο με βάση τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής, συνεχίζει με τη λογική βλέποντας και κάνοντας με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από τα γεγονότα.

»Το θέμα της τήρησης των μέτρων από τους πολίτες έχει σχέση με πειθώ, αξιοπιστία, ουσιαστικούς ελέγχους και όχι με αυταρχισμό και απειλές των Υπουργών. Λάθη και καθυστερήσεις επαναλαμβανόμενα, με μεγάλο κόστος για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων», κατέληξε.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...