Αστείρευτη πηγή σκανδάλων για τον Τζο Μπάιντεν ο… κανακάρης Χάντερ: Πλήρωσε 2.150.000€ για το ξώγαμο που απέκτησε από μια στρίπερ! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Όλα τα εγγόνια του ανέβασε το περασμένο Σάββατο στη σκηνή ο Τζο Μπάιντεν, για να πανηγυρίσει οικογενειακά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Εκτός από ένα… 

Φρόντισε, μάλιστα, να φιλήσει το πιο μικρό από αυτά, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του ο -χτυπημένος από σκάνδαλα για σεξ και χρήση ναρκωτικών- γιος του, Χάντερ. Αυτό που απουσίαζε, είναι το παιδί που απέκτησε εκείνος με μια στριπτιζέζ και έκανε τα πάντα να το κρατήσει κρυφό.

Ο Τζο Μπάιντεν φρόντισε να έχει στο πλευρό του το Σάββατο έξι από τα εγγόνια του. Το έβδομο δεν ήταν εκεί. Το όνομά της, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», είναι Νέιβι Τζόαν Ρόμπερτς, έχει κλείσει τα δύο και μεγαλώνει μακριά από τη δημοσιότητα σε ορεινή περιοχή του Αρκάνσας, μαζί με τη μητέρα της και την οικογένειά της.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει σκοπό να τη συναντήσει στο άμεσο μέλλον.

Η Νέιβι είναι ο καρπός μιας σύντομης ερωτικής σχέσης του Χάντερ Μπάιντεν και της στριπτιζέζ Λούντεν Ρόμπερτς. Γνωρίστηκαν στα τέλη του 2017 στο στριπτιτζάδικο της Ουάσινγκτον, Mpire Club, όπου η Ρόμπερτς εργαζόταν.

Επτασφράγιστο μυστικό

Τον Αύγουστο του 2018 γεννήθηκε η Νέιβι, αλλά παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τον Μάιο του 2019, όταν, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του Χάντερ με τη Μελίσα Κόεν, η Λούντεν Ρόμπερτς κατέθεσε δικαστικό αίτημα για αναγνώριση της πατρότητας του Χάντερ και καταβολή διατροφής.

Ο Χάντερ αρνήθηκε ότι το κορίτσι ήταν παιδί του, όμως τον Νοέμβριο του 2019 υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να υποβληθεί σε τεστ DNA, το οποίο απέδειξε ότι είναι βιολογική κόρη του.

Ενώ κορυφωνόταν το σκάνδαλο με φωτογραφίες που έδειχναν τον Χάντερ Μπάιντεν να κάνει χρήση ναρκωτικών και καταγγελίες για ερωμένες, σύμφωνα με την «Daily Mail», τον περασμένο Μάρτιο ο Χάντερ, που δεν έχει δει ποτέ του τη Νέιβι, ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Λούντεν Ρόμπερτς, καταβάλλοντάς της περίπου 2.150.000 ευρώ.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα