Αστέρας για πλέι οφ, 2-1 τον Άρη

Μοιραστειτε το

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τεράστιο άλμα εισόδου στα πλέι οφ, μετά τη νίκη του στο «Θ. Κολοκοτρώνης» επί του Άρη με 2-1, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, καθώς οι κίτρινοι, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Μήτρογλου, είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο και κρατούσαν το προβάδισμα ως το 66ο λεπτό, για να δεχθούν στη συνέχεια δυο γκολ σε πέντε λεπτά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πατούσε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και 12΄ ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καστάνο στη βαθιά μπαλιά του Ρόουζ, αλλά το πλασέ του από πλάγια έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιφτσής.

Μια έξοχη ενέργεια του Ματέο Γκαρσία δεν είχε θετική κατάληξη στη συνέχεια, ο Σάσα αστόχησε σε σουτ στο 24΄ μετά από προσπάθεια του Μπρούνο Γκάμα, αλλά στο 28΄ ο Μάνος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, από συνεργασία Μπερτόλιο-Σάσα.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι συμπλήρωσε μια ώρα. Μετά απ΄ αυτό το διάστημα η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ανέβασε την πίεσή της και όχι μόνο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο 66ο λεπτό ο Αστέρας έκανε το 1-1 με εν κινήσει σουτ του Κρέσπι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ και στο 70΄ οι Αρκάδες διπλασίασαν.

Στη σημείο εκείνο ο Κώτσιρας έκανε την κούρσα από αριστερά, ο Κρέσπι γύρισε την μπάλα και ο Ριέρα πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Σιαμπάνη για το τελικό 2-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στην πέμπτη συνεχή νίκη, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο Άρης, από τη πλευρά του, περιμένει τα αυριανά αποτελέσματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για να δει αν θα παραμείνει δεύτερος.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν την ερχόμενη Πέμπτη για το Κύπελλο, στον αγώνα-ρεβάνς της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης είχε νικήσει με 2-0.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...