Αργύρης Πανταζάρας-Ελλη Τρίγγου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο θεατρικό τους [εικόνες] | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Ελλη Τρίγγου παρουσιάζουν στο θέατρο Πορεία.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα This is not Romeo & Juliet, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η παράσταση έχει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.

Πανταζάρας: Όσα lockdown και να γίνουν η τέχνη θα μας ξεκλειδώνει

«Όσα lockdown και να γίνουν η τέχνη και η ποίηση θα μας ξεκλειδώνει.
Θα συνεχίζουμε να γράφουμε τραγούδια και να τραγουδάμε, θα συνεχίζουμε να χορεύουμε, να ζωγραφίζουμε, θα συνεχίζουμε να ποθούμε, να ονειρευόμαστε και να ποιούμε-ήθος» αναφέρει ο Αργύρης Πανταζάρας, λίγο πριν την πρεμιέρα τους.

Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου
Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου

Επί σκηνής Πανταζάρας-Τριγγου

Δύο αιώνια έφηβοι ερωτεύονται σε ένα πάρτυ μεταμφιεσμένων. Ονειρεύονται, δραπετεύουν από τη ζωή, και συνομιλούν με τον θάνατο! Σε έκσταση, υπό την επήρεια του έρωτα. Εισβάλουν στο θέατρο. Έχουν για φυλαχτό το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και είναι «βαριά οπλισμένοι» με όλα τα καταδικασμένα ζευγάρια του Σαίξπηρ.

Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου
Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου σε πρόβες απο την παράσταση

Ο Αργύρης Πανταζάρας με χρόνια θητεία στο θέατρο και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία στο «Κόκκινο Ποτάμι» και φέτος στις «Αγριες Μέλισσες» εμπνεύστηκε και σκηνοθετεί το έργο This is not Romeo & Juliet.

Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου
Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου, ένας άλλος Ρωμαίος και μια διαφορετική Ιούλιετα

Στο πλευρό του η αγαπημένη του κοινού Ασημίνα, από τις «Αγριες Μέλισσες».

Αργυρης Πανταζάρας, Ελλη Τρίγγου

Επί σκηνης ζευγάρια που έρχονται αντιμέτωπα με τον έρωτα, τον όρκο, την απόρριψη, και τον θάνατο. Δυο παιδιά που ήθελαν να χτίσουν τον δικό τους κόσμο και να δραπετεύσουν από αυτόν! Δυο πρωταγωνιστές χωρίς τα δικά τους λόγια. Δυο πρωταγωνιστές χωρίς το δικό τους έργο! Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους!

πανταζαρας τριγγου
Μια «πρόβα τζενεράλε» για τους ερωτευμένους!

Πρώτη παράσταση: Θέατρο Πορεία 13 Οκτωβρίου / Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων / Ημέρες & ώρες: Δευτέρα & Τρίτη 21:00 / Διάρκεια: 80 λεπτά, χωρίς διάλειμμα / Τιμές Εισιτηρίων: VIP ζώνη: 18 ευρώ, A’ ζώνη: 16 ευρώ, Β’ ζώνη: 14 ευρώ, Γ’ ζώνη: 12 ευρώ.

πανταζαρας τριγγου
Πρεμιέρα 13 Οκτωβρίου

Εκπτωτικά εισιτήρια*: Senior (άνω των 65): 14 ευρώ, φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 22), ανέργων: 12 ευρώ, ΑΜΕΑ (67% και άνω), με την επίδειξη βεβαίωσης αναπηρίας: δωρεάν είσοδος, εισιτήριο συνοδού ΑΜΕΑ: 12 ευρώ

*Σε συγκεκριμένες θέσεις με σειρά προτεραιότητας, απαραίτητη είναι η επικοινωνία με το ταμείο του θεάτρου για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ.

πανταζαρας τριγγου
Η παράσταση του Αργύρη Πανταζάρα This is not Romeo & Juliet, βασισμένη στο Σαιξπηρικό αριστούργημα, θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Αργύρης Πανταζαρας, Ελλη Τρίγγου
Αργύρης Πανταζαρας, Ελλη Τρίγγου
Ελλη Τρίγγου
Ελλη Τρίγγου

Πηγή
Author: Κατερίνα Πουλοπούλου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα