Από τον Ιούλιο η Τουρκία μετέφερε όπλα, παραστρατιωτικά σχήματα και ομάδες τζιχαντιστών στο Αζερμπαϊτζάν | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο γερμανικός Τύπος στέκεται στην εμπλοκή της Τουρκίας στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ (τουρκικός δάκτυλος αναφέρει χαρακτηριστικά), κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις, δια μέσω της τουρκικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) και όπως μεταφέρει η DW, ο εκπρόσωπος του κεμαλικού κόμματος της αντιπολίτευσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ουνάλ Τσεβικόζ, δήλωσε ότι δυστυχώς υπάρχουν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες «η Τουρκία έχει μεταφέρει από τον Ιούλιο όπλα, παραστρατιωτικά σχήματα και ομάδες τζιχαντιστών στο Αζερμπαϊτζάν».

Η ιστοσελίδα Ahval παραθέτει πληροφορίες για επιδρομές τις προηγούμενες μέρες από τουρκικά F-16, τα οποία βρίσκονται επίσης από τον Ιούλιο στο Αζερμπαϊτζάν.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μεταδίδει επίσης ότι την Κυριακή έφτασε στο Αζερμπαϊτζάν μία πρώτη ομάδα μισθοφόρων που είχε αποχωρήσει προηγουμένως από το Αφρίν της Συρίας.

Σύμφωνα με την Tageszeitung (ΤΑΖ), υπάρχουν ενδείξεις, ότι η Άγκυρα έχει ήδη στείλει στο Μπακού Σύρους μισθοφόρους.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα