Από Δευτέρα τα νεότερα για την απεργία στα κανάλια

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την προσωρινή αναστολή της απεργίας στα κανάλια αποφάσισε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα 6-5, με τις 6 ψήφους των παρατάξεων της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 5 των υπολοίπων παρατάξεων.

Το ζήτησαν άλλωστε οι 5 από τους 6 εκπροσώπους των ιδιωτικών καναλιών, ώστε να υπάρχει ανασύνταξη δυνάμεων – για αύριο έχουν προγραμματιστεί τρεις συνελεύσεις με τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις ενώσεις.

Συμφώνησε και η ΠΟΣΠΕΡΤ που παραμένει, όπως λέει, χαρακτηριστικά σε απεργιακή ετοιμότητα: «αναστέλλουμε  τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις από σήμερα στις 18.00 μέχρι τη  Δευτέρα 14.12.20, οπότε και θα υπάρξει η τρίτη κατά σειρά τηλεδιαβούλευση της συντονιστικής επιτροπής με τον υπουργό στον πρωθυπουργό Σ. Πέτσα, ο οποίος δεσμεύθηκε να μην καταθέσει έως τότε το νομοσχέδιο  στη Βουλή».

Η διήμερη απεργία στέφτηκε με επιτυχία, παρά τις ισχυρότατες πιέσεις προς όλες τις πλευρές, χωρίς να υπάρξουν απεργοσπαστικοί μηχανισμοί. Εξαίρεση της τελευταίας στιγμής, ο Νίκος Ευαγγελάτος που έβγαλε εκπομπή, σήμερα στο Mega, δύο ώρες πριν λήξει η απεργία.

Πηγή
Author: Δημήτρης Κανελλόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...