«Απόβαση» γκιουλενιστών στη Σητεία! Ζητούν πολιτικό άσυλο (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Κρήτη, όταν τις ακτές της Σητείας προσέγγισε από την Τουρκία ένα σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο οικογένειες, που δήλωσαν στις Αρχές ότι είναι γκιουλενιστές και ζητούν πολιτικό άσυλο από τη χώρα μας.

Το πλοίο είναι ελλιμενισμένο στον κόλπο Κουρεμένου της Σητείας, όπου οδηγήθηκε συνοδεία σκαφών του Λιμενικού, και αυτό που απομένει είναι να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να αποφασιστεί αν το αίτημά τους για χορήγηση ασύλου θα ικανοποιηθεί ή όχι.

Πάντως, φαίνεται πως η τακτική των αντιφρονούντων στην Τουρκία να ζητούν αρωγή από τη χώρα μας έχει γίνει πλέον συνήθεια, καθώς επιλέγουν να τολμήσουν ένα ταξίδι στα παράλια του Αιγαίου από το παραμείνουν στην πατρίδα τους και να υποστούν τις συνέπειες της οργής του «σουλτάνου». Άλλωστε, από το πραξικόπημα του 2016 και μετά στην Τουρκία έχουν γίνει ήδη χιλιάδες εκκαθαρίσεις ανθρώπων που είτε είναι είτε… χαρακτηρίζονται υποστηριχτές του Γκιουλέν από το απολυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως συνελήφθησαν έξι άτομα που εξετάζονται για συμμετοχή στο Κίνημα Γκιουλέν (FETO) και προσπαθούσαν να διαφύγουν παράνομα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης της γείτονος ανέφεραν πως η Ελλάδα δέχεται γκιουλενιστές τρομοκράτες στους κόλπους της, ενώ παράλληλα απωθεί πρόσφυγες και μετανάστες.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα