Αποχώρηση της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν από τη Σύνοδο Κορυφής λόγω κορωνοϊού! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αναπάντεχη αποχώρηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν λίγο πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε., λόγω νέου κρούσματος κορωνοϊού στο στενό περιβάλλον της!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναγκάζεται, πλέον, να μπει εκ νέου σε καραντίνα, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter, διευκρινίζοντας πως εκείνη έχει βρεθεί αρνητική στον νέο κορωνοϊό, ωστόσο θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση.

«Μόλις ενημερώθηκα ότι ένα μέλος του γραφείου μου βρέθηκε θετικό στην Covid-19 σήμερα το πρωί», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, λιγότερο από μία ώρα αφότου ξεκίνησε η Σύνοδος. «Εγώ η ίδια βρέθηκα αρνητική. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, αποχωρώ αμέσως από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και μπαίνω σε καραντίνα», πρόσθεσε.

Η Σύνοδος συνεχίζεται βάσει προγράμματος, έστω και κατόπιν αποχώρησης της προέδρου της Ε.Ε.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα