Αποφάσεις Καρέρα για… δύο ματς

Μοιραστειτε το

Ο Μάσιμο Καρέρα έθεσε χθες δύο παραμέτρους για το αποψινό ματς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ. Παραδέχτηκε, πρώτον, πως θα γίνουν αλλαγές και κάποιοι παίκτες μπορεί να έχουν ανάγκη να πάρουν ανάσες. Η απάντηση ήταν σε ερώτηση που αφορούσε την ισορροπία στο ενδιαφέρον ανάμεσα στο ματς με την Μπράγκα κι αυτό την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά, όμως, τόνισε πως από τη στιγμή που με νίκη θα διατηρηθούν μαθηματικά ελπίδες για πρόκριση και την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του έχει υποχρέωση να την πάρει. Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε από την πλευρά του πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν να δώσουν μια απάντηση για τους εαυτούς τους και για τον κόσμο μετά το ματς με τη Ζόρια.

Αρα μένει να δούμε τη «συνταγή» που θα βρει ο Καρέρα, με την οποία θα συνδυάσει και τις ανάγκες του rotation εν όψει του ντέρμπι την Κυριακή, αλλά και την ανάγκη να μην προστεθεί ακόμα ένα επεισόδιο στο δράμα της πορείας της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων φέτος. Με φωτεινή εξαίρεση το ματς στην Ουκρανία με τη Ζόρια.

Ο Καρέρα αρνήθηκε χθες πως ένιωσε κάποια έξτρα πίεση στην Τρίπολη μετά από όσα του καταλογίστηκαν για το ματς με τη Ζόρια, αλλά δεν έλεγε την αλήθεια. Ολοι στο περιβάλλον της ομάδας τον είδαν πιο αγχωμένο και πιο νευρικό όσο ποτέ εδώ και αρκετό καιρό. Θα κάνει καιρό να ξεχάσει όσα άκουσε κι όσα του μετέφεραν από την κριτική και γι’ αυτό θα κάνει μεγάλη εντύπωση αν επιστρέψει σε τριάδα στα στόπερ.

Σε περίπτωση που διατηρήσει το 4-3-3 (4-2-3-1) τότε προβλέπεται μία αλλαγή στις μεσοεπιθετικές θέσεις με τον Μαχαίρα να παίρνει τη θέση του Λιβάγια ή του Τάνκοβιτς. Ο Σιμόες θα επανέλθει αντί του τιμωρημένου Σάκχοφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας, με τον Τσιγκρίνσκι να λείπει, ίσως ο Χνιντ να έχει μια ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλλον δίπλα από τον Σβάρνα.

Στο παιχνίδι μπαίνει πάλι από απόψε και ο Λιβάι Γκαρσία. Δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, είναι πολύ πιθανό να πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα στην τελική ευθεία του ματς.

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει ένα… όνειρο τρελό. Να κερδίσει τη Λέστερ στην Αγγλία την τελευταία αγωνιστική και να μην κερδίσει η Μπράγκα τη Ζόρια στην Πορτογαλία. Για το πώς θα διαμορφωθούν τα πράγματα εν όψει αυτής της τελευταίας αγωνιστικής, θα παίξει ρόλο βέβαια και το αποψινό Ζόρια – Λέστερ. Ποτέ δεν ξέρεις…

Πηγή
Author: Τάσος Τσατάλης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...