Αποκλειστικό CNN: «Θα σε στείλω από το ξύλο στο νοσοκομείο» – Οι απειλές των ναρκεμπόρων

Μοιραστειτε το

Απειλές για ξυλοδαρμούς, και επιθέσεις που θα έφταναν τα θύματα μέχρι το νοσοκομείο, περιλάμβαναν συχνά οι τηλεφωνικές επικοινωνίες βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση των εμπόρων ναρκωτικών της Γκράβας.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στρατηγείο τους το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, δεν δίσταζαν να απειλήσουν ότι θα ξυλοκοπήσουν άγρια όσους από τους «πελάτες» τους καθυστερούσαν να τους δώσουν τα χρήματα.

Το CNN Greece δημοσιεύει τηλεφωνικές συνομιλίες μελών της συμμορίας με αγοραστές ναρκωτικών όπου αποτυπώνονται οι απειλές τους για τα χρήματα που χρωστάνε.

Α. «Γιατί δε με πήρες εχθές να μου δώσεις τα λεφτά;
Β. «Τι;
A. «Γιατί δε με πήρες εχθές να μου δώσεις τα λεφτά; Ρε βλάκα Δευτέρα δεν είπαμε ρε φίλε;»
Β. «Δε σου είπα ότι θα σου δώσω όλα τα λεφτά»
Α. «Μου είπες θα μου δώσεις μερικά από αυτά»
Β. «Αλλά δεν έχω πληρωθεί ακόμη, αυτή την εβδομάδα πληρώνομαι, δεν σε γράφω ρε φίλε θα τα πούμε από κοντά»
Α. «Ρε φίλε με δουλεύεις; Τι θες, να έρθω και να σε χτυπήσω ρε φίλε, με δουλεύεις ρε βλάκα; Βγαίνεις από τα λόγια σου, με δουλεύεις ρε βλάκα, μου είπες θα μου δώσεις τα λεφτά δεν είσαι άντρας στα λόγια, τι θέλεις να έρθω τώρα να έρθω να σε δείρω και να σε σπάσω στο ξύλο, τι θες;
B. «Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο.»
Α. «Ωραία τι θες, γιατί τα κάνεις αυτά μαζί μου, τι είμαι, κανένας μικρός; Θες να έρθω στο σπίτι σου να σε περιμένω και όταν βγεις να σου γάμ….ό,τι έχεις και δεν έχεις; Θες να σε κάνω να πας νοσοκομείο να δεις πώς είναι να σε κοροϊδεύουν, θες να σε πάω νοσοκομείο ρε βλάκα;»
Β. «Όχι ρε….»
Α. «Και πώς θα μου δώσεις τα λεφτά ρε γαμ…..νε; Μπάσταρδε εσύ, πώς θα μου δώσεις τα λεφτά; Αν δεν μου δώσεις τα λεφτά σου ορκίζομαι θα σε στείλω νοσοκομείο, στο ορκίζομαι στα κόκκαλα της θείας μου αλήθεια σου λέω, νοσοκομείο θα σε στείλω.»

Ο «ταμίας» της συμμορίας τηλεφωνούσε και έδινε αυστηρά τελεσίγραφα για να κανονίσουν ένα ραντεβού και να εισπράξουν τα χρήματα από τα ναρκωτικά.

Α. «Άκουσέ με, στις 8 ώρα θα έχεις τα λεφτά, αλήθεια σου λέω, άμα δεν έχεις τα λεφτά ξέρεις τι θα γίνει, οκτώ η ώρα θα έχεις τέσσερα κατοστάρικα το λιγότερο.
Β. «Πού να τα βρω;
Α. «Δε με ενδιαφέρει ρε φίλε πρόβλημα σου»
Β. «Δεν είχα»
Α «Τι δεν είχες ρε βλάκα, τι δεν είχες; Μέχρι τις οχτώ το απόγευμα θα έχεις τουλάχιστον 400€. Βρες τα, δε με ενδιαφέρει τι θα κάνεις, γεια.»

Ανέπαφες συναλλαγές

Λόγω του κορωνοϊού πολλές φορές οι ναρκέμποροι είχαν εφαρμόσει και το σχέδιο των… ανέπαφων συναλλαγών. Έτσι κάποιες φορές άφηναν σε κάποιο σημείο τα ναρκωτικά και παρακολουθούσαν διακριτικά από μια απόσταση τον αγοραστή να τα παραλαμβάνει. Όμως μετά με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε και εκείνος να αφήσει κάπου τα χρήματα. Όταν αυτό δεν γινόταν ακολουθούσαν απειλές ότι θα έστηναν ενέδρα έξω από το σπίτι τους για να τους ξυλοκοπησουν.

Α. «Θα σου γα…. το σπίτι θα σου στείλω τρία άτομα να σου σπάσουν τα μούτρα στο ορκίζομαι ρε φίλε»
Β. «Ηρέμησε ρε φίλε»
Α. «Σου έχω αφήσει τόσες μέρες και κάνεις κουμάντο ρε βλάκα… στο ορκίζομαι ρε φίλε σε δύο μέρες θέλω να μου έχεις τα λεφτά θα σου γα…το σπίτι, στο ορκίζομαι στη μάνα μου φίλε καταλαβαίνεις τι σου λέω ρε; Φίλε δε με νοιάζει τι θα κάνεις, δανείσου από τη μάνα σου, από την οικογένεια σου ,πούλα το βρακί σου εγώ σε τέσσερις μέρες θέλω τα λεφτά θα σου γα…το σπίτι στο σκίζομαι μην παίζεις μαζί μου βλάκα δε με νοιάζει τι θα κάνεις σε τέσσερις μέρες θα με πάρεις και θα μου πεις ότι θα μου φέρεις όλα τα λεφτά θα σου γα…το σπίτι άντε γεια».

Αδίστακτοι

Πάντως τα αρχηγικά μέλη φαίνεται να ήταν αδίστακτα και σκληρά και με τους υπόλοιπους που ήταν στα πιο χαμηλά κλιμάκια της εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα σύμφωνα με τις από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τους δεν δίσταζαν να απειλούν ακόμα και αυτούς αν καθυστερούσαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα από την πώληση των ναρκωτικών.

Συνολικά η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αθηνών συνέλαβε 14 άτομα και κάποια από αυτά είχαν απασχολήσει και πάλι στις Αρχές ακόμη και για παρόμοια αδικήματα. Οι περισσότεροι είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές υπηρεσίες για διαφορά αδικήματα και το γεγονός ότι είχαν ξανά συλληφθεί καθόλου δεν τους εμπόδισε από τη στιγμή που δεν ήταν φυλακή, να δημιουργήσουν μια συμμορία εμπορίας ναρκωτικών, κάνοντας μάλιστα πολλές από τις συναλλαγές τους μέσα στο σχολείο της Γκράβας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...