Αποκλειστικό: Οσα ετοιμάζει ο Δημήτρης Τάρλοου στο Εθνικό -Οι πρώτες φωτογραφίες [εικόνες] | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Μοιραστειτε το

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει δημιουργικά με νέες παραστάσεις, εν μέσω πανδημίας, βασει του προγραμματισμού του για το 2021.

Στην ομάδα του Εθνικού θεάτρου εισβάλλει δυναμικά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου, για να παρουσιάσει μία ξεχωριστή livestreaming παράσταση.

Και καθώς το Εθνικό Θέατρο προχωρεί στην προετοιμασία μιας ακόμη πρεμιέρας, της νέας παραγωγής του το προσεχές Σάββατο στις 19.30 απευθείας από την Κεντρική Σκηνή του με τον «Μολιέρο» του Μιχάηλ Μπουλγκακοφ σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινου, το iefimerida αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες από την επόμενη νέα παράσταση.

Πρωτες φωτογραφίες από την παράσταση του Δημήτρη Τάρλοοου στο Εθνικό

Η επόμενη νέα παράσταση του Εθνικού θεάτρου είναι «Ο Κοτζαμπάσης του Καστροπυργου» του Μ.Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Το Εθνικό θα παρουσιάσει την παράσταση απευθείας από τη σκηνή Κοτοπουλη-Ρεξ, σε ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και εμβληματικό έργο της ελληνικής λογοτεχνίας, που ειδικά για το θέατρο διασκεύασε ο Θανάσης Τριαρίδης. Δραματολογος της παράστασης είναι η αναπληρώτρια καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού, η Ερι Κυργια.

Η επόμενη νέα παράσταση του Εθνικού θεάτρου είναι «Ο Κοτζαμπάσης του Καστροπυργου» του Μ.Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου

O Kαραγάτσης στήνει μπροστά μας έναν ολοζώντανο κεντρικό ήρωα, τον Mίχαλο Pούση, τον περίφημο «Kοτζάμπαση του Kαστρόπυργου» που γίνεται εξωμότης και προδότης γιατί τον κυβερνά το αίσθημα του ευδαιμονισμού και γιατί βάζει πιο ψηλά απ’ όλα τη ζωή του και τις χαρές που μπορεί να του δώσει. Στο ρόλο του Κοτζαμπαση (του Μίχαλου) θα δούμε τον Γιώργος Χριστοδούλου. Στο ρόλο του Κολοκοτρωνη είναι ο Δημήτρης Ήμελος. Στο ρόλο του Παπαφλέσσα ο Προμηθέας Αλειφεροπουλος και στο ρόλο του Οθωνα ο Κώστας Βασαρδάνης, ενώ στην παράσταση του Δημήτρη Τάρλοου συμμετέχουν πολλοί ακόμα σημαντικοί ηθοποιοί.

Δυο νέες παραστάσεις από το Εθνικό Θέατρο

Συντονιζόμαστε με το Εθνικό θέατρο ΕΔΩ το Σάββατο 6/2 για «Μολιέρο» και ακολουθεί η παράσταση ο «Κοτζαμπασης του Καστροπυργου».

Πηγή
Author: Κατερίνα Πουλοπούλου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα