Αποκάλυψη σοκ: Τούρκος πράκτορας της MIT ομολόγησε ότι είχε εντολή να σκοτώσει Αυστριακούς πολιτικούς

Μοιραστειτε το

Αποκάλυψη σοκ η ομολογία στις αυστριακές Αρχές, Τούρκου πράκτορα, ονόματι Φεγιάζ Ο., της μυστικής υπηρεσίας του Ερντογάν MIT, ότι είχε εντολή να σκοτώσει την κουρδικής καταγωγής πολιτικό και μέλος του κόμματος των Πρασίνων της Αυστρίας Μπεριβάν Ασλάν και τον ευρωβουλευτή Αντρέας Σίντερ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Ahval και αναμεταδίδουν τα «Τουρκικά Νέα», ο πρώην αυστριακός πολιτικός Πίτερ Πιλζ δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Zack Zack, όπου είναι και ο ίδιος συντάκτης, ότι ενημερώθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ότι το όνομά του βρισκόταν σε λίστα στόχων που θα δολοφονούνταν μαζί με την Ασλάν και τον ευρωβουλευτή Αντρέας Σίντερ.

Ο Πιλζ ανέφερε πως ο Φεγιάζ Ο., όταν ανακρίθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας και την Αντιτρομοκρατική, ομολόγησε ότι το σχέδιο ήταν να προκληθεί χάος (στη Αυστρία) με τη δημιουργία ταραχών ανάμεσα στις κοινότητες Τούρκων και Κούρδων.

Αποκάλυψη σοκ: Τούρκος πράκτορας της MIT ομολόγησε ότι είχε εντολή να σκοτώσει Αυστριακούς πολιτικούς

Η κουρδικής καταγωγής πολιτικός και μέλος του κόμματος των Πρασίνων της Αυστρίας Μπεριβάν Ασλάν, που ήταν ένας από τους στόχους της ΜΙΤ

Δίκτυο τούρκων προβοκατόρων στην Αυστρία

Η Μπεριβάν Ασλάν και ο εκδότης του ZackZack, Πήτερ Πιλζ είχαν αποκαλύψει πως η MIT μπροστά στα μάτια της υπηρεσίας πληροφοριών της Αυστρίας, είχε στήσει ένα μεγάλο δίκτυο προβοκατόρων που εκτείνονταν από τη Βιέννη ως το Μπρέγκενζ.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στα media η ΜΙΤ διαθέτει στην Γερμανία περίπου 6.000 πράκτορες. Ενώ ο αριθμός των πρακτόρων στην Αυστρία είναι άγνωστος. 

Η εισαγγελία μετά από την ομολογία του εκτελεστή της MIT άρχισε έρευνα. Ο εκτελεστής που παραδόθηκε στην αστυνομία είναι ο κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου Φεγιάζ Ο. Ο Φεγιάζ Ο. για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο γραφείο διασύνδεσης της ΜΙΤ με την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών.

Η Μπεριβάν Ασλάν ως πολιτικός που επικεντρώνεται στις μειονότητες στην Αυστρία, αποκάλυψε ένα δίκτυο πρακτόρων της MİT, σε αρκετές αυστριακές επαρχίες συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Βιέννης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τον Ιούνιο ακραίες εθνικιστικές τούρκικες ομάδες είχαν θέσει στο στόχαστρο πολλές συγκεντρώσεις που είχαν οργανωθεί στη Βιέννη από Κούρδους.

Τότε η Τουρκία εξέδωσε δήλωση αναφέροντας πως οι κουρδικές ομάδες είχαν δεσμούς με οργανώσεις που χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές τόσο από την Τουρκία όσο και από την ΕΕ.

Την 1η Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Καρλ Νεχάμμερ, είχε δηλώσει ότι χώρα ετοιμαζόταν να ασκήσει διώξεις σε άτομο που ομολόγησε ότι κατασκόπευε για λογαριασμό της MİT.

Τότε ακόμα δεν είχαν δοθεί λεπτομέρειες για τον ύποπτο. Την Τετάρτη μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Χάραλντ Σόρος -εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών- ανέφερε πως οι αυστριακές Αρχές εξετάζουν την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ahvalnews.com via tourkikanea.gr, tribune.gr

Πηγή
Author: editor01

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...