Απειλές Χρυσοχοΐδη : “Θα σφραγισθούν περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι…είναι απόφαση” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Απόψεις που ευδοκίμησαν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα φαίνεται πως υιοθετεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, θέλοντας να δείξει ότι έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Ενώ έδινε παράνομα άδεια στους διαδηλωτές την ημέρα του Πολυτεχνείου να κάνουν την επαναστατική γυμναστική τους και τη  χαρακτήριζε ως πράξη δημοκρατίας στέλνοντας το λάθος μήνυμα,  σήμερα απειλεί από την Δυτική Αττική τους πολίτες πως αν δεν συμμορφωθούν απόλυτα με τα μέτρα , «θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι». 

Συγκεκριμένα ακροβατώντας με την Δημοκρατία και το Σύνταγμα της χώρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Ελευσίνα μετά από ευρεία σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι… Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

Τι εννοείται θα σφραγιστούν περιοχές και σπίτια; Θα κλειδαμπαρώστε τον κόσμο βάζοντας κατασταλτικές δυνάμεις έξω από κάθε πόρτα;

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα