Απανωτά τα ρεκόρ νέων κρουσμάτων στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά οι φοιτητές κάνουν «κωρονοπάρτι» και χλευάζουν τον Μπόρις! (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σάλο προκαλούν στη Μεγάλη Βρετανία βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media από τα «κορωνοπάρτι» που διοργάνωσαν φοιτητές στα πανεπιστήμια του Λιντς και του Σέφιλντ!

Πρόκειται, φυσικά, για εικόνες που προκαλούν οργή, καθώς αποτελούν επιτομή της ανευθυνότητας, ιδίως δε από τη στιγμή που εκτυλίσσονται σε μια χώρα που μόλις μπήκε σε τρίτο γενικό lockdown, ένεκα της σφοδρής επέλασης της πανδημίας, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην ακόμη περισσότερο μολυσματική νέα μετάλλαξη του ιού. Την Τρίτη, μάλιστα, 8η συνεχή ημέρα όπου ο αριθμός των νέων μολύνσεων διατηρήθηκε σε πάνω από 50.000, η Μεγάλη Βρετανία κατέγραψε περισσότερα από 60.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού, που είναι και τα περισσότερα από το ξέσπασμα της πανδημίας!

Όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεκάδες φοιτητές χορεύουν με δυνατή μουσική, ο ένας… πάνω στον άλλο μέσα σε ένα ημιφωτισμένο δωμάτιο, σαν να μην υπάρχει αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «κορωνοπάρτι» που διοργανώθηκαν στις φοιτητικές εστίες των δύο πανεπιστημίων, έγιναν με αφορμή τον εορτασμό του νέου έτους, με τους φοιτητές, πάνω στο μεθύσι τους, να μην χάνουν την ευκαιρία να… χλευάσουν τον βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον!

  • Δείτε αποσπάσματα από τα βίντεο:


Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα