Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Η Μέγκυ Ντρίο δεν γνώριζε τον Σωτήρη Τσιόδρα – Ο λόγος που δεν συνεργάζεται με την Κατερίνα Κιανούργιου (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τον Σωτήρη Τσιόδρα επί έξι μήνες τον βλέπαμε καθημερινά στις οθόνες μας να μας ενημερώνει για την πορεία της πανδημίας, ωστόσο το μοντέλο Μέγκυ Ντρίο, δεν τον γνώριζε. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM που είχε φέρει τα πάνω κάτω στο reality μόδας με τα αιχμηρά της σχόλια, βρέθηκε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Μόλις ο παρουσιαστής της εκπομπής της έδειξε τη φωτογραφία του γνωστού λοιμωξιολόγου, η Μέγκυ Ντρίο νόμιζε πως ήταν παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων. Αργότερα για να σώσει την κατάσταση, είπε ότι ήταν πολιτικός και η τρίτη της επιλογή ήταν ηθοποιός.

Την Μέγκυ Ντρίο την παρακολουθήσαμε πέρυσι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ωστόσο η συνεργασία μεταξύ εκείνης και της παρουσιάστριας διακόπηκε. 

Γι’ αυτό το θέμα τοποθετήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη λέγοντας πως «θεωρώ ότι δεν ταιριάξαμε πάρα πολύ τηλεοπτικά με την Κατερίνα Κινούργιου, πράγμα το οποίο νομίζω δεν το έπαθα μόνο εγώ γιατί διαλύθηκε όλο αυτό το πάνελ, έμειναν μόνο δύο συνεργάτες από πέρυσι, που είναι ο Γρηγόρης και η Χρύσλα. Δεν είναι κάτι κακό όμως, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία και το θεωρώ αποτυχία.»

Και συνέχισε λέγοντας «έχω δεχτεί και μηνύματα, ότι δεν προχώρησα, άρα δεν κάνω ούτε γι’ αυτό, άρα δεν κάνω για τίποτα. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά πέρυσι, τα πήγαμε σχετικά καλά. Το ήξερα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή και στεναχωρήθηκα λίγο, όπως και σε κάθε τέλος μιας συνεργασίας».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα