Απάντηση ΥΕΘΑ στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: “ο ελληνικός Στρατός υπεργολάβος οδοποιίας;”

Μοιραστειτε το

Η 98 ΑΔΤΕ, στο πλαίσιο της αποστολής της, προέβη σε εργασίες αμυντικής οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένης και της διάνοιξης-συντήρησης επιχειρησιακών δρομολογίων με χρήση μηχανημάτων στην περιοχή ευθύνης της.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 3 μέχρι 7 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εργασίες στο τμήμα, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του χωρίου Αγίας Παρασκευής και της τοποθεσίας ‘Αγιος Χαράλαμπος, σε απόσταση τουλάχιστον 1.000 μέτρων από το υψίπεδο της θέσης «Βάστρια» (ΜD 4750,4350), χωρίς να πραγματοποιηθούν εργασίες σε αυτό. 

Αυτό διευκρίνισε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μπουρνούς και Θεόδωρος Δρίτσας, με θέμα «Ο Ελληνικός Στρατός υπεργολάβος οδοποιίας;».

Η ερώτηση υπεβλήθη μετά από καταγγελίες της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Λέσβου που δημοσιεύθηκαν στον τοπικό τύπο της Λέσβου, σύμφωνα με τις οποίες στις 3 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν έργα οδοποιίας για τη νέα Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Λέσβου στη θέση Βάστρια και μάλιστα από μηχανήματα του ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα της 98 ΑΔΤΕ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...