Αντιφασιστική πορεία με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Αντιφασιστική πορεία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κερατσίνι, με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τη δολοφονία του μουσικού και ακτιβιστή Παύλου Φύσσα.

Με κεντρικό σύνθημα «7 χρόνια μετά, μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη», οι εκατοντάδες διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες κατευθύνθηκαν προς το κέντρο του Πειραιά, με μέλη της οικογένειας και προσωπικούς φίλους του αδικοχαμένου καλλιτέχνη να τίθενται στην κεφαλή της πορείας.

Νωρίτερα, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε και συγκέντρωση από αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα, εκεί όπου στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

  • Δείτε πλάνα από την πορεία:

(φωτό: Facebook)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα