Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο CNN Greece: Σχεδόν όλα τα κρούσματα του εργoστασίου ήταν ασυμπτωματικά

Μοιραστειτε το

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Tζαμτζής μίλησε στο CNN Greece για την κατάσταση που επικρατεί στη Σκύδρα, μετά τον εντοπισμό 114 κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας.

Ο κ. Τζαμτζής, τόνισε ότι «υπάρχει μεγάλη ανησυχία από τον κόσμο για τα 114 κρούσματα από το συγκεκριμένο εργοστάσιο, ωστόσο οι κάτοικοι προσπαθούν να δείξουν ψυχραιμία, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το γεγονός».

Σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε, πως σχεδόν όλα τα κρούσματα του εργoστασίου ήταν ασυμπτωματικά, για τον λόγο αυτό, «ζητάω από τους συμπολίτες μας να εφαρμόσουν πιστά τα μέτρα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την ραγδαία εξάπλωση του ιού».

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων, ο ίδιος είπε στο CNN Greece ότι:

«Δεν ανακοινώθηκαν επιπλέον μέτρα γιατί υπάρχουν ήδη μέτρα, ωστόσο είμαστε σε αυστηρή επιτήρηση. Ένα σημαντικό μέτρο, είναι το γεγονός πως έχει δοθεί η λίστα των νοσούντων στην αστυνομία, η οποία έχει την ευθύνη της επιτήρησης αυτών των ανθρώπων για τις επόμενες 14 ημέρες, όπου θα βρίσκονται σε καραντίνα», πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση από την πλευρά των κατοίκων της περιοχής, ο κ. Τζαμτζής επεσήμανε πως «η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υπακούει στα μέτρα, φυσικά όμως πάντα θα υπάρχουν και εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη. Το μόνο που ζητάμε από τους κατοίκους είναι η πιστή εφαρμογή των μέτρων».

Σε ερώτηση για το τι πήγε λάθος στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, εφόσον υπήρχε έλεγχος και γίνονταν θερμομετρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας υπογράμμισε πως:

«Σίγουρα υπήρξαν αστοχίες, ωστόσο η ατομική ευθύνη παίζει καθοριστικό ρόλο».

Καταλήγοντας, ο κ. Τζαμτζής επεσήμανε ότι σήμερα από νωρίς βρίσκονται στην περιοχή τα κλιμάκια και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...