Αντιμέτωπος με κατηγορίες για απειλή και εκφοβισμό ο Καραπαπάς για τα όσα έγιναν στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολμπιακός | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την κατηγορία περί απειλής και εκφοβισμού αντιμετωπίζει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, για όσα φέρεται ότι έκανε κατά των διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε απολογία (την Πέμπτη) κλήθηκε ως έχουσα την αντικειμενική ευθύνη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία, βάσει του άρθρου 19, κινδυνεύει με τιμωρία.

Το κατηγορητήριο που βασίζεται στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του παρατηρητή αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν στα αποδυτήρια, ο αντιπρόεδρος και έχοντας διαπίστευση εκπροσώπου ομάδας του Ολυμπιακού Κ. Καραπαπάς εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και απευθυνόμενος προς τον διαιτητή του αγώνα είπε: ”Είστε ξεφτίλες, πάλι ξεφτιλιστήκατε πουτάνες, θα δείτε τι θα πάθετε”. Στη συνέχεια, οι διαιτητές εισήλθαν στα αποδυτήριά τους και ο εγκαλούμενος, χτυπώντας με δύναμη και συνεχόμενα την πόρτα των αποδυτηρίων τους, τους είπε ”Ανοιξε, ρε παλιοπουτάνα, είσαι στημένος, θα γαμηθείς”, και στη συνέχεια, μετά από 40 λεπτά και την παρέμβαση της Αστυνομίας, απομακρύνθηκε».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα