Αντετοκούνμπο: Όσο είμαστε στην ίδια κατεύθυνση με τους Μπακς, δεν έχω κανένα λόγο να φύγω

Μοιραστειτε το

Όπου κι αν βρεθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραβά επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Έλληνας σούπερ του Μιλγουόκι και back to back MVP του NBA βρίσκεται αυτή την περίοδο για διακοπές στην Σουηδία λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας των «ελαφιών» ενόψει της νέας περιόδου (1/12).

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό από τα τοπικά ΜΜΕ ο Greek Freak δέχτηκε … βροχή ερωτήσεων για το μέλλον του στο Μιλγουόκι: «Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου» ήταν η απάντησή του και συνέχισε:

«Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια ακόμη. Εφόσον η ομάδα κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια κατεύθυνση, στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε τον τίτλο, όλα είναι καλά.»

«Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν θα είναι καλό. Είναι εύκολο. Θέλω να νικάω. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό», παραδέχθηκε ο Giannis.

Για το συμβόλαιό του πρόσθεσε ακόμη: «Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...