Αντεπίθεση Νότη Σφακιανάκη για «κράτος του κ@λου» και «πληρωμένους δημοσιογράφους» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ξέσπασε ο Νότης Σφακιανάκης λίγες μέρες μετά την σύλληψή του στο Ελληνικό για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την παρουσία του στον Εισαγγελέα, έκανε μία σκληρή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία κατηγορούσε τα κανάλια, τους δημοσιογράφους και το κράτος γράφοντας:

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλακία που μας πασάρουν.

 Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το προφίλ είναι όντως του τραγουδιστή, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Ωστόσο, μετά την δημόσια τοποθέτηση του τραγουδιστή, ο λογαριασμός του στο Instagram, διαγράφηκε.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα