«Ανοχή τέλος» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Σκληρή απάντηση στον Μητσοτάκη ετοιμάζει ο Τσίπρας

Μοιραστειτε το

Σε στιγμές μεγάλης έντασης, μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης

Για «προβοκάτσια» σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και «τοξικό πολιτικό λόγο», κατηγορεί τον πρωθυπουργό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Τσίπρα να ετοιμάζεται να δώσει σκληρή απάντηση στα όσα είπε για την επίθεση στον «Real Fm».

Την οργή της Κουμουνδούρου έχει προκαλέσει η χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που από το βήμα της Βουλής συνέδεσε την επίθεση στον «Real Fm», με την κριτική που άσκησε ο ραδιοφωνικός σταθμός στα όσα -απαράδεκτα- είπε για τη Νίκη Κεραμέως, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Ανοχή, τέλος». Αυτή τη φράση χρησιμοποιούν οι στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για να περιγράψουν τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα τους από εδώ και πέρα, ως προς τον τρόπο που θα αντιμετωπίζει τους όρους με τους οποίους διεξάγεται ο πολιτικός διάλογος στη χώρα μας.

Σε στιγμές μεγάλης έντασης, μπορούν να ειπωθούν πολλά πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η απαράδεκτη κίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, να ταυτίσει την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τη φερόμενη ως δολοφόνο των παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δεχθεί, με τη σειρά του, αρκετά χτυπήματα «κάτω από τη μέση», όπως είναι για παράδειγμα η φράση «ανταλλάξατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις» ή ότι ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα ήταν συνεργάτης της χούντας.

Όμως, από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι με τα όσα είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπερέβη τα εσκαμμένα. «Πραγματικά σοκάρει, ένας πρωθυπουργός μιας ευρωπαϊκής δημοκρατίας, μιας ευρωπαϊκής χώρας, να έρχεται μέσα στη Βουλή και να λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ευθύνεται για την εμπρηστική επίθεση στον «Real fm». Δεν υπάρχει προηγούμενο», ανέφερε σε δήλωση του ο Πάνος Σκουρλέτης.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αποδρομή. Και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που καταφεύγει στην «προβοκάτσια» και τη «τοξικότητα», όπως υποστηρίζουν. Για να σώσει οτιδήποτε μπορεί να σωθεί, λίγο πριν την σαρωτική ήττα που θα υποστεί στις επόμενες εκλογές – όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...