Ανοιχτά με ραντεβού τα καταστήματα και τα βιβλιοπωλεία Public στην Αττική

Μοιραστειτε το

Οι παραγγελίες είναι έτοιμες σε 60’ για παραλαβή με click away εντός Αττικής

Άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία και με απόλυτη ασφάλεια μπορούν να συνεχίσουν τις αγορές τους οι πελάτες των Public κλείνοντας ραντεβού στα φυσικά καταστήματα & παραλαμβάνοντας με τη μέθοδο Click Away.

Για την Αττική και τις υπόλοιπες περιοχές όπου ισχύει πλέον το Click Away, η διαδικασία είναι απλή και άμεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες είναι να μπουν στο Public.gr, να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν και το κατάστημα που θέλουν να τα παραλάβουν.

Μάλιστα, αν είναι εντός Αττικής, η παραγγελία θα είναι έτοιμη σε 60’ για να κλείσουν άμεσα ραντεβού για την παραλαβή της μέσω Click Away. Παράλληλα, για τις ίδιες περιοχές, τα κατά τόπους βιβλιοπωλεία και τμήματα χαρτικών παραμένουν ανοιχτά για αγορές μέσω Click Inside. Όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με ένα ραντεβού στο www.public.gr.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω αφορούν τις «κόκκινες» περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας η λειτουργία των καταστημάτων Public συνεχίζεται κανονικά.

Σεβόμενη πλήρως την υγεία και ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων, αλλά και τα μέτρα της πολιτείας, η Public έχει φροντίσει και προσαρμόσει τη λειτουργία όλων των φυσικών καταστημάτων, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τα οποία και τηρεί στο ακέραιο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, για τη μετακίνηση στο κατάστημα απαιτείται η αποστολή μηνύματος με τον κωδικό 2 στο 13033. Στην περίπτωση αγορών με Click Away, oι επισκέπτες των καταστημάτων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αλλά και το ενημερωτικό μήνυμα του ραντεβού που έχουν λάβει από την Public για την παραλαβή της παραγγελίας τους.

Παράλληλα, κανονικά λειτουργεί και το online κατάστημα Public.gr εξασφαλίζοντας άμεση παράδοση αλλά και ειδικές τιμές σε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων καθώς οι Orange Days συνεχίζονται με προσφορές και εκπτώσεις που ξεπερνούν πολλές φορές το 50% σε πολλές προϊοντικές κατηγορίες.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...