Ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα με διευρυμένο ωράριο, το Δημοτικό Στάδιο για την άσκηση των πολιτών μέσα στην καραντίνα

Μοιραστειτε το

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων πολιτών ο Δήμος Βύρωνα προχωρά στη διεύρυνση του ωραρίου  λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου, το Σάββατο από τις 08:30 έως 20:30 (από 08:30 έως 14:00 που ίσχυε), ενώ θα λειτουργεί πλέον τις ίδιες ώρες και την Κυριακή, που μέχρι σήμερα έμενε κλειστό. 

Πλέον, το Δημοτικό Στάδιο θα είναι ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα από 08:30 έως 20:30, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών για άσκηση, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 10 Νοεμβρίου 2020 το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15), επαναλειτούργησε, για αθλητές και αθλούμενους, ύστερα από σχετικές διευκρινίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την προϋπόθεση της αυστηρής τήρησης των παρακάτω κανόνων λειτουργίας για την ανάσχεση της πανδημίας του covid 19. 

Συγκεκριμένα:

    ·         Ο χρόνος παραμονής των αθλούμενων εντός του σταδίου είναι αυστηρά μια (1) ώρα

 ·         Ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονης παρουσίας αθλητών και αθλουμένων είναι 60 άτομα ανά ώρα

 Για τη διευκόλυνση των αθλούμενων πολιτών ενημερώνουμε ότι για το χρονικό διάστημα 17:00-19:00 καθημερινά, εντός του σταδίου θα βρίσκονται και 20 αθλητές της ομάδας στίβου Νίκη Βύρωνα (σε δύο ξεχωριστές ομάδες ωριαίας προπόνησης), οπότε ο υπολειπόμενος αριθμός αθλούμενων πολιτών, κατά το χρονικό αυτό διάστημα, περιορίζεται στα 40 άτομα.

Υπενθύμιση!

Κάθε Παρασκευή από 9:00 έως και 13:00 εκτελούνται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του Σταδίου και για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η παρουσία πολιτών στο στίβο του σταδίου.

Πηγή
Author: Dimos Byrona

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα