Ανοίγουν καταστήματα πώλησης συσκευών θέρμανσης και σιδηρικών σε Βόρεια και Ανατολική Αττική

Μοιραστειτε το

Ανοίγουν από σήμερα εκτάκτως και έως τις 28 Φεβρουαρίου, τα καταστήματα που πωλούν συσκευές θέρμανσης μη ηλεκτρικές, καθώς και το λιανεμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων και τζαμιών, στον Βόρειο και Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να μπορέσουν να προμηθευτούν τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί εξαιτίας των προβλημάτων που επέφερε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης το πρωί της Παρασκευής.

προβλήματα ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά στα βόρεια προάστια της Αττικής παραμένουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών.

Να σημειωθεί ότι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των βορείων προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)

Αφαίρεση της Χρέωσης Δικτύου Διανομής για τους πληγέντες καταναλωτές

Μηδενική χρέωση δικτύου διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας που επλήγησαν από την κακοκαιρία ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΔΕΔΔΗΕ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο», αναφέρει ο Διαχειριστής.

Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές.

Η μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...