Ανησυχία για τα νέα κρούσματα κορονοϊού και στο Ρέθυμνο

Μοιραστειτε το

Σημαντική αύξηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στην Π.Ε. Ρεθύμνου – Κρούσματα και σε σχολεία.

Τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή του Ρεθύμνου έχουν εντοπιστεί συνολικά 35 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν σήμερα Πέμπτη. Πάντως, και την Τετάρτη τα κρούσματα στο Ρέθυμνο ήταν αυξημένα καθώς τότε επιβεβαιώθηκαν 20 κρούσματα.

Αυξημένες είναι τις τελευταίες μέρες και οι νοσηλείες στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς οκτώ ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του ιδρύματος.

Παράλληλα, έντονη ανησυχία υπάρχει και στη σχολική κοινότητα του Πάνορμου στον Μυλοπόταμο καθώς εντοπίστηκε μία ακόμη μαθήτρια θετική στον ιό. Η μαθήτρια ωστόσο είχε τεθεί σε καραντίνα από την Τετάρτη μαζί με τους υπόλοιπους 19 συμμαθητές της, όταν βρέθηκε θετικός ένας άλλος συμμαθητής της με αποτέλεσμα να κλείσει για 14 ημέρες η Β Λυκείου.

Σε προληπτική καραντίνα έχουν τεθεί επίσης και οι δύο εκπαιδευτικοί οι οποίοι διδάσκουν στην ίδια τάξη του συγκεκριμένου σχολείου.

Τέλος, σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν από σήμερα Πέμπτη 33 επιπλέον μαθητές, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το ίδιο σχολικό λεωφορείο. Συγκεκριμένα πρόκειται για 11 μαθητές από την Α΄ και Γ΄ Λυκείου Πανόρμου και 22 μαθητές από το Γυμνάσιο της ίδιας περιοχής. Συνολικά δηλαδή, 53 μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί από τα δύο σχολεία Πανόρμου βρίσκονται σε καραντίνα.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...