Αναψαν τα αίματα στη Βουλή: Απειλές και βαριές κουβέντες για τον κορονοϊό

Μοιραστειτε το

Με… Ειδικό Δικαστήριο απείλησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Παύλος Πολάκης 

Πιστός στο γνωστό του αφήγημα περί θεραπειών από κοινού με το εμβολίου έμεινε κατά τη συζήτηση στη Βουλή ο πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης εξαπολύοντας απειλές στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε τη θέση του για θεραπεία με μονοκλωνικά φάρμακα κατηγορώντας την κυβέρνηση για τους 33.000 νεκρούς από την πανδημία αποκαλώντας τον υπουργό «βαρκάρη του Αχέροντα» και προειδοποιώντας τον με παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έλλειψη ΜΕΘ.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας κράτησε χαμηλούς τόνους απαντώντας στους ισχυρισμούς του βουλευτή, μεταξύ άλλων και για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Όπως είπε ο Θάνος Πλεύρης, τα μονοκλωνικά αντισώματα εγκρίθηκαν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) τον Οκτώβριο του 2021. «Ακολουθήσαμε ό,τι έκαναν όλες οι χώρες ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΜΑ. Χρησιμοποιήσαμε τα μονοκλωνικά Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο του 2021 και στη συνέχεια περάσαμε στις αντιικές θεραπείες. Γιατί πλέον, με την επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον, τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν ήταν αποτελεσματικά», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, απαντώντας στον κ. Πολάκη.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...