Ανατροπή στις ΗΠΑ: Φαβορί δίνουν τον Ντόναλντ Τραμπ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ολική ανατροπή στις Αμερικανικές Εκλογές, όπου ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να γυρίζει το κλίμα και να κερδίζει κρίσιμες πολιτείες. Οι δημοσκοπήσεις που τον είχαν «τελειωμένο», έχουν πέσει παταγωδώς έξω και φαίνεται πως εντάσσονταν σε ένα πολιτικό επικοινωνιακό παιχνίδι επηρεασμού της κοινής γνώμης.

Αυτή την ώρα ο Τραμπ έχει κερδίσει τις πολιτείες Αλαμπάμα, Αρκάνσας, Οκλαχόμα, Κεντάκυ, Ιντιάνα, Τεννεσσί,  Δ.Βιρτζίνια, Τζόρτζια, Νότια Ντακότα, Βόρεια Ντακότα, Λουιζιάνα, Γουαιόμινκ , Μισσισίππι, Ν.Καρολίνα, Μιζούρι, Γιούτα και Κάνσας.

Επίσης ο Τραμπ κερδίζει την κρίσιμη πολιτεία της Φλόριντα  και είναι πολύ κοντά σε νίκη στις πολιτείες Τέξας, Μίσιγκαν, Πενσυλβάνια και Οχάϊο. Προηγείται και στο Γουισκόνσιν.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν απόλυτο φαβορί τον Ντόναλντ Τραμπ αλλάζοντας την τελευταία ώρα τις αποδόσεις.

Ο Τζο Μπάιντεν επικρατεί κυρίως στις ανατολικές παράκτιες πολιτείες και έχει κερδίσει μέχρι τώρα σε Κονέκτικατ, Νιού Τζέρσευ, Ιλλινόϊς, Μέρυλαντ, Μασαχουσέττη, Βέρμοντ, Ντελαγουέρ, DC, Βιρτζίνια, Νέα Υόρκη, Νιού Χαμσάιρ, Νιού Μέξικο, Ροντ Άιλαντ και Κολοράντο. Φαβορί είναι στη Μινεσότα, στην Αριζόνα και στη Β. Καρολίνα.

Αναμένεται δυνατό θρίλερ ….

Σημαντική επιτυχία για την ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ. Επανεκλέχτηκε ο ομογενής βουλευτής Γκάς Μπιλιράκης . Επίσης εκλέχθηκε για πρώτη φορά η ομογενής  Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα