Αναστέλλεται η λειτουργία πολιτιστικών και αθλητικών χώρων του δήμου Αθηναίων

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αναστέλλεται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η λειτουργία πολιτιστικών και αθλητικών χώρων του δήμου Αθηναίων λόγω της πανδημίας στο πλαίσιο των αποφάσεων και των κατευθύνσεων του υπουργείου Υγείας, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, αναστέλλεται η λειτουργία: δημοτικών γυμναστηρίων, κολυμβητηρίων, ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, Ακαδημιών εκμάθησης αθλημάτων του ΟΠΑΝΔΑ και των παιδικών χαρών. 

Εξαιρούνται τα γήπεδα τένις και το Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας, τα οποία θα λειτουργούν μόνο για ατομική προπόνηση, χωρίς προπονητή και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. 

Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», του Ψηφιακού Μουσείου Ακαδημίας Πλάτωνος, του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα», του Πολυχώρου «Άννα και Μαρία Καλουτά», του Κέντρου Τεχνών, του Δωδεκανησιακού Σπιτιού και της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Εξαιρούνται οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Αθηναίων, με τους όρους που προβλέπονται στις συγκεκριμένες διατάξεις.

Τι ισχύει στην Τεχνόπολη 

Στα νέα μέτρα εναρμονίζεται και η Τεχνόπολη, η οποία θα παραμείνει κλειστή τον μήνα Νοέμβριο, ωστόσο παράγοντας πρόγραμμα ψηφιακών εκδηλώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου και του Innovathens στο www.athens-technopolis.gr

Επίσης, η Τεχνόπολη δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να ξεναγηθούν στους εξωτερικούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου αποκλειστικά σε ολιγομελείς ομάδες, κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2130109325, ενώ οι δημότες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το πωλητήριο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.gasmuseum.gr.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...