Ανακάλυψε ολόκληρο… οπλοστάσιο μέσα σε μια ηλεκτρική κουζίνα που είχε πάει για ανακύκλωση! (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών στην Πτολεμαΐδα, όταν επιχείρησε να αποσυναρμολογήσει μια παλιά ηλεκτρική κουζίνα και ανακάλυψε ότι στο εσωτερικό της ήταν κρυμμένα ένα σακουλάκι με 19 σφαίρες και τέσσερις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου!

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της μάντρας, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την πόλη της Πτολεμαΐδας, αποφάσισε το πρωί της Τρίτης να μεταφέρει σε ανοιχτό χώρο παλιές ηλεκτρικές συσκευές με σκοπό να τις αποσυναρμολογήσει, μεταξύ αυτών και μία ηλεκτρική κουζίνα. Ωστόσο, ανάμεσα στα κομμάτια της εντόπισε μια πλαστική σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχε το πεπαλαιωμένο πολεμικό υλικό.

Αμέσως, ο έντρομος επιχειρηματίας κάλεσε την Ασφάλεια Εορδαίας και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα ευρήματά του. Στο σημείο έφτασαν γρήγορα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν πυροτεχνουργοί του Στρατού από τη Μονάδα ΤΕΝΞ, για να αναλάβουν τη μεταφορά και την αχρήστευση του πολεμικού υλικού.

Πλαστική σακούλα

«Όπως πήγα να αποσυναρμολογήσω την κουζίνα, είδα ότι ήταν σπασμένο το μπροστινό της τζάμι και από μέσα διέκρινα μια πλαστική σακούλα μέσα στον φούρνο, εκεί ακριβώς που τοποθετούμε το φαγητό. Δεν έχω ιδέα ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της κουζίνας», είπε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανακυκλώσιμων υλικών.

Την προανάκριση για τον εντοπισμό του ανθρώπου που τοποθέτησε τις σφαίρες και τις χειροβομβίδες στην ηλεκτρική κουζίνα έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα