Αναδρομικές αλλαγές στις αντικειμενικές τιμές Φιλοθέης,Ψυχικού και Εκάλης

Μοιραστειτε το

Με την απόφαση επανακαθορίζονται οι τιμές εκκίνησης που αναφέρονται στον πίνακα τιμών εκκίνησης κατά το μέρος που αφορά τις παρακάτω ζώνες ως εξής:

-Για τη ζώνη Α’ της Δημοτικής Ενότητας Ψυχικού, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 3.950 ευρώ, από 4.200 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Β’ της Δημοτικής Ενότητας Ψυχικού, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, σε 3.100 ευρώ, από 3.750 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη ΣΤ’ της Δημοτικής Ενότητας Ψυχικού, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 2.800 ευρώ, από 3.250 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Α’ της Δημοτικής Ενότητας Φιλοθέης, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 3.750 ευρώ, από 4.150 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Β’ της Δημοτικής Ενότητας Φιλοθέης, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 4.700 ευρώ (αμετάβλητο).

-Για τη ζώνη Γ’ της Δημοτικής Ενότητας Φιλοθέης, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 3.300 ευρώ, από 3.550 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Δ’ της Δημοτικής Ενότητας Φιλοθέης, του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 3.350 ευρώ, από 3.200 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη ΚΕ’ του 1ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 3.250 ευρώ, από 3.050 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Ε’ Εκάλης του Δήμου Κηφισιάς, της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής σε 2.000 ευρώ, από 1.900 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Α’ του οικισμού Λιλαίας του Δήμου Δελφών, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε 1.000 ευρώ, από 900 ευρώ προηγουμένως.

-Για τη ζώνη Α’ του οικισμού Αετοφωλιάς της Δημοτικής Ενότητας Εξωμβούργου, του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε 900 ευρώ.

-Για τη ζώνη Α’ του οικισμού Αγίας Βαρβάρας της Δημοτικής Ενότητας Τήνου του Δήμου Τήνου της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε 850 ευρώ.

Για τις προαναφερόμενες περιοχές οι νέες αντικειμενικές αξίες ισχύουν από τις 2 Οκτωβρίου 2019. Για τις ακόλουθες περιοχές οι νέες αντικειμενικές αξίες θα ισχύσουν από τις 18 Δεκεμβρίου 2019:

-Για τη ζώνη Α’ του οικισμού Καρκάδος, της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η τιμής εκκίνησης αναθεωρείται σε 800 ευρώ.

-Για τη ζώνη Β’ του οικισμού Κάτω Κλείσματος, της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η τιμής εκκίνησης αναθεωρείται σε 950 ευρώ.

-Για τη ζώνη Α’ του οικισμού Καλλονής της Δημοτικής Ενότητας Τήνου, του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η τιμής εκκίνησης αναθεωρείται σε 1.100 ευρώ.

-Για τη ζώνη ΣΤ’ Τήνου, του Δήμου Τήνου, της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η τιμής εκκίνησης αναθεωρείται σε 950 ευρώ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

EnvolveXL: στήριξη 100 ελληνικών startups τα επόμενα 5 χρόνια

Ένας μήνας έμεινε για την υποβολή αιτήσεων στο νέο...

Η συγκινητική ιστορία σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο έπειτα από 16 χρόνια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ιστορία της...